Νέο
ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ OHUHU ALCOHOL ART MARKERS - ΣΕΤ 24 ΧΡΩΜΑΤΩΝ SKIN TONES CHISEL & FINE
- Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
- Κωδικός: 80402-36
25,00€
Το καλάθι αγορών είναι άδειο!
Το σετ περιλαμβάνει 24 μαρκαδόρους σε αποχρώσεις του δέρματος με διπλή μύτη slim chisel (1-7mm) και fine (1mm). Είναι κατάλληλοι για πορτραίτο. Ιδανικό για παιδιά και ενήλικες.
24 υπέροχες αποχρώσεις για να διευρύνετε τους καλλιτεχνικούς σας ορίζοντες με τη σειρά μαρκαδόρων Kaala Alcohol Art Markers με διπλή μύτη!
Επιλέξτε την κατάλληλη μύτη του μαρκαδόρου για καμπύλες, καλλιγραφικά εφέ ή χρωματισμό μεγάλων επιφανειών. Η νέα λεπτή μύτη (fine) σας επιτρέπει να σχηματίσετε και να χρωματίσετε λεπτομέρειες με προσοχή. Ξεχάστε τον ανομοιόμορφο χρωματισμό! Το μελάνι υψηλής ποιότητας αναμειγνύεται άψογα για να πετύχει όμορφα χρωματικά εφέ, ακόμη και για αρχάριους.
Επιπλέον, χάρη στην κατασκευή των μαρκαδόρων με βάση την αλκοόλη, στεγνώνουν άμεσα και σας απαλλάσσουν από τις ανεπιθύμητες μουτζούρες, ενώ σας διαβεβαιώνουν ότι το έργο τέχνης σας δεν θα ξεθωριάσει με τον καιρό.
Η βελτιωμένη λαβή του μαρκαδόρου προσφέρει άνετο κράτημα για ατελείωτες δημιουργίες ενώ στο καπάκι τους υπάρχει καπάκι στην αντίστοιχη απόχρωση για να τους αναγνωρίζεται εύκολα και γρήγορα.